Sjansevurdering kommende starter:

Bjerke Travbane - Lørdag 23.01.2016:

Tekno Odin er fikset opp etter den siste starten og er i fin vinterform. Får som regel lite gratis i løpene, men har høyere kapasitet enn dem han møter her. Får vi litt flyt underveis skal Tekno Odin gjøre opp om seieren. Balanse blir alu-sko fremme & bak. 

 

 

Forus Travbane - Lørdag 12.12.2015:

Tekno Odin ble tatt vekk av dårlig kvalitetsikring sist og tapte løpet på det. Ingenting i veien med formen, så med litt posisjonsflyt underveis i løpet skal vi regnes helt i fremste rekke. Balanse blir alu-sko foran & bak.

 

Drammen Travbane - Lørdag 28.11.2015:

Tekno Odin holder formen og har et fint løp på papiret. Forutsatt en fin fast bane skal dette være snakk om en meget bra vinnersjanse. Balanse blir alu-sko foran & bak.

 

Biri Travbane - Lørdag 14.11.2015:

Tekno Odin står distansen godt og får en fin start alene fra lengste tillegget. Mange ekvipasjer å runde, så vi er litt overlatt til tilfeldighetene. Kan selvsagt vinne, men er mest trippelaktuell. Balanse blir alu-sko foran & bak. 

 

Bergsåker - Lørdag 31.10.2015:

Tekno Odin er i fin form og håndterer dagens kusk, Ulf Ohlsson oppsittet skal det være snakk om en god vinnersjanse. Balanse blir alu-sko foran & bak.

 

Bollnæstravet - Fredag 16.10.2015:

Tekno Odin var balansert for lett på sine bakben sist så det løpet kan glemmes. Tekno Odin er i flott form og har et fint løp på papiret. Vi går tilbake til normal balanse, alu-sko foran & bak. Banker. 

 

Bergen Travpark - Lørdag 10.10.2015:

Tekno Odin er behandlet og kan ventes forbedret. Trenger muligens et løp for å være helt på topp, men skal regnes med vinnersjanse. Balanse blir i utgangspunktet alu-sko foran & bak, men vi vurderer skoløst om banen tillater det. Følg varmingen på RD.

 

Færjestad - Lørdag 19.09.2015:

Tekno Odin var blek sist og vi tar dette løpet som en test på om han bare hadde en dårlig dag. Vi har i tillegg tapt sportrekningen og ligger lavt. Trippelaktuell. Balanse blir alu-sko fremme & bak.

 

Bjerke - Søndag 13.09.2015:

Tekno Odin er det ingenting å utsette på og han kan ventes forbedret etter noen ukers pause. Sporet er greit og vi kjører til i fra start. God vinnersjanse. Balanse blir alu-sko fora & bak.

 

Turku - Lørdag 22.08.2015:

Tekno Odin holder sin fine form. Vi er igjen belastet med et spor langt ute på vingen og det er sjanseartet. Uten at vi kjenner til alle motstanderene skal vi normalt være med å kjempe der fremme. God vinnersjanse. Balanse blir alu-sko foran & bak.

 

Bollnæs - Fredag 14.08.2015:

Tekno Odin er i fin form og har fått et spor litt ute på vingen, men uten uhell underveis er vi med der fremme. Vi satser fremover direkte og vi skal regnes en meget god vinnersjanse. Balanse blir alu-sko foran & bak.

 

Bergsåker - Tirsdag 04.08.2015:

Tekno Odin er belastet med 80.meter tillegg, men uten for mye strul underveis skal vi igjen regnes med en veldig fin vinnersjanse over favorittdistansen. Balanse blir alu-sko foran & bak. Banker igjen.

 

Østersund - Fredag 31.07.2015:

Tekno Odin er i flott form og skal regnes med en flott vinnersjanse, kun et uhell imot. Balanse blir alu-sko foan & bak. Banker.

 

Sørlandet Travpark - Lørdag 18.07.2015:

Tekno Odin er i fin form og har endelig fått et bra spor. Distansen er til Tekno Odin sin fordel og skal regnes med en veldig god vinnersjanse. Balanse blir alu-sko foran & bak.

 

Jarlsberg Travbane - Lørdag 04.07.2015:

Tekno Odin holder sin flotte form, men fikk et dårlig spor. Det blir å "lifte" med i starten og kjore til slutt. Distansen er et pluss og Tekno Odin skal regnes med en god vinnersjanse. Balanse blir alu-sko foran & bak.

 

Leangen Travbane - Søndag 28.06.2015:

Tekno Odin er i fin form og vi går tilbake til normal balanse & utrustning. Alu-sko fremme og bak. Banker.

 

Bjerke Travbane - Søndag 14.06.2015:

Tekno Odin skal regnes med en god vinnersjanse. Balanse er forløpig ikke bestemt, følg med under varming på RD Direkte.

 

Solvalla Travbane - Søndag 31.05.2015:

Tekno Odin skal regnes med en god vinnersjanse. Balanse blir skoløs på alle fire om banen tillater det, se varming på Atg.live.

 

Sørlandet Travpark - Lørdag 16.mai 2015:

Tekno Odin starter med normal balanse, alu-sko fremme & bak.., men skulle baneforholdene tillate det, skal vi prøve å kjøre skoløs for første gang, anbefaler å følge varmingsinfo på RD-Direkte. Banker.

 

Forus Travbane - Lørdag 2.mai 2015:

Tekno Odin skal regnes med en god vinnersjanse, men er ingen banker.
Balanse blir alu-sko fremme & bak.

 

 

Bergen Travpark - Lørdag 11.april 2015:

Tekno Odin er den beste hesten, men skal startes i gang. Kan vinne, men er mest trippelaktuell fra bakspor første gang ut.
Tekno Odin starter med normal balanse, alu-sko fremme & bak.

 

 

 Drammen Travbane - Lørdag 6.desember 2014:

Tekno Odin starter med følgende balanse, alu-sko foran & bak. Er den beste hesten og skal normalt regnes helt der fremme.

 

 

Bjerke Travbane - Lørdag 22.november 2014:

Tekno Odin starter med følgende balanse, alu-sko foran & bak. Banker.

 

Biri Travbane - Lørdag 8.november 2014:

Tekno Odin er kun trippelaktuell i dette løpet etter nok en amatørmessig utskrivelse av løpsproporsjon fra DNT sin side. Balanse blir alu-sko foran & bak.

 

 Sørlandet Travpark - Lørdag 1.november 2014:

Tekno Odin er det ingenting å utsette på, så posisjonene avgjør. Regnes på et par kryss. Balanse blir alu-sko foran & bak.

 

Bjerke Travbane - Onsdag 22.oktober 2014:

Uten uhell underveis er Tekno Odin en klink vinner. Balanse blir alu-sko foran & bak.

 

Bergen Travpark - Lørdag 11.oktober 2014:

Tekno Odin er i fin form & balanse og vi har forventninger. Balansen blir alu-sko foran & bak. Regnes med vinnersjanse.

 

 Sørlandet Travpark - Søndag 28.september 2014:

Tekno Odin starter med følgende balanse; alu-sko foran & bak. Banker.

 

Færjestadtravet - Lørdag13.september 2014:

Vi fortsetter linjen vi har lagt oss på med den nye balansen og justerer videre på utstyret, så Tekno Odin er forsatt seiersaktuell. Kritisk analyse av den nykalibrerte steget fungerer innenfor vår målsatte analyse og usikkerheten rundt Tekno Odin sin balanse skal være på vei ned. Balanse blir denne gang likevekts alu-sko - foran & bak. Regnes blant de tre fremste.

 

Bjerke Travbane - Søndag 7.september 2014:

Tekno Odin er seiersaktuell, regnes på to-tre markeringer. Balanse blir alu-sko - foran & bak.

 

Bjerke Travbane - Onsdag 27.august 2014:

Tekno Odin er ingen alenestrek i dag. Vi skal teste ut en ny type fremsko til dette løpet, alu-sko på alle fire, så Tekno Odin kan da regnes som en av flere. Trippelaktuell.

 

Bjerke Travbane - Onsdag 13.august 2014.

Tekno Odin starter med normal balanse, jernsko foran - alu bak. Banker.

 

Sørlandet Travpark - Lørdag 19.juli 2014.

Tekno Odin er ute på sin beste distanse og sporet ble greit. Et lite usikkerhetsmoment vil alltid ligge i luften etter noen tvilsomme opptredener i sine siste starter. Tekno Odin starter med normal balanse, jernsko foran - alu bak. På normalform er Tekno Odin en sikker vinner, men vi gir han et løp først - uansett en god vinnersjanse. 

 

Bjerke Travbane - Søndag 8.juni 2014: 

Tekno Odin har fått et greit startspor. Vi kan se vekk fra den forrige starten på Solvalla da det i ettertid fremkom avvik i vår kvalitetshåndbok. Tekno Odin starter med normal balanse, jernsko foran - alu bak. Vi forventer en helt annen innsats her og Tekno Odin skal regnes med en god vinnersjanse.

 

Solvalla - Søndag 25.mai 2014:

Tekno Odin har fått et optimalt startspor og starter med normal balanse. jernsko foran - alu bak. Ikke nødvendigvis en banker, men en topp vinnersjanse skal det være.

 

Vermo travbane - Lørdag 10.mai 2014:

Tekno Odin er ukomplisert & fin å reise på langtur med. Det er meldt en kjølig værtype inn mot start så det er vanskelig å si noe hvordan baneforholdene blir. Tekno Odin starter med normal balanse, jernsko foran - alu bak. Selv mot ukjent motstand skal Tekno Odin alltid regnes med en god vinnersjanse.

 

Klosterskogen Travbane - Lørdag 19.april 2014:

Vi satser på å komme fort igjennom fra baksporet og kjører frem til vi får tetposisjon. Banker. 

 

Sørlandet Travpark - Søndag 6.april 2014:

Tekno Odin er igjen et naturlig førstevalg, men har ikke tid til noe tull om han skal hente inn de fremme på strek. Vi tar dette løpet som et "prepareløp" for å gi Tekno Odin en god gjennomkjøring før påsketravet. God vinnersjanse.

 

Bjerke Travbane - Lørdag 8.mars 2014:

Tekno Odin er en naturlig favoritt, men ingen banker. Er tung i kroppen og vi tar dette løpet som en test på hvor vi står etter vinterens treningsarbeid. Regnes der fremme.

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...

CHRISTIAN | Svar 28.03.2016 22.22

Synd med Romme, Ulf O skulle satset direkte, da hadde han vunnet løpet. Ellers rar kjøring av Lindqvist i siste sving, han falt dog for eget grep. Neste start?

CHRISTIAN | Svar 13.07.2015 13.12

NM: Lome Brage har fått førstespor for tredje gang på rad, og dermed har han teten i gave. Får dog håpe det blir en severdig duell mellom Tekno Odin og Lome B!

Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

09.07 | 20:38

Det er min store glede å gi #KinglersViktor til Elin Anita Aasvang + hennes mamma..,jeg håper de vinner millioner..

...
09.07 | 20:26

Hei
Du kan ikke være riktig klok som solgte Kringlers Viktor
Siste 500 meter 22.0 og siste 300 under 20.0 i siste start
Dette er en kommende elitehest

Mvh Per

...
28.08 | 14:22

Hei. Jeg har en hoppe som heter Gjølmes Åsa og lurer på om det finnes ledig plass hos Tekno Odin sommeren 2018.

...
18.05 | 17:51

Hei. Jeg har en hoppe som heter Hæve Alma og lurer på om det finnes ledig plass hos Tekno Odin.

...
Du liker denne siden